Země živitelka v Českých Budějovicích

zeme-zivitelka172005

fiserovi se představuje:

Kostelní Bříza
Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

7 reakcí na Země živitelka v Českých Budějovicích

  1. Alena napsal:

    Dobrý den, nejste sami, kdo se dal nachytat. Taky jsme dnes s dcerou obětovaly 800kč a jeden balíček kosmetiky Bellagio si odnesly.Druhý jsme u stánku slečně zanechaly. a teď budem očekávat slibovaný omlazující efekt či alergickou reakci.

  2. JKG7488 napsal:

    first time i hit on your site.
    nice read.

  3. kethy napsal:

    My jsme platili 750,- a myslim, ze to neni spatny. Stranka kterou rikala existuje, ceny tam opravdu takove maji a kosmetika nijak nesmrdi. Podivejte se, kolik stoji normalni kosmetika a pak myslim, ze za tu cenu se to vyplati vyzkouset. Kazdy se chce nejak prezentovat a chytremu cloveku dojde, ze nic nedostane zadarmo. Sice to je od WS, ale mate este kupon na tu samou radu za stejnou cenu. Nerikala bych tomu podvod.

  4. Alice napsal:

    Neříkám, že je to podvod, ale spíš velkej trik. Otázka totiž je, jestli by si to člověk koupil, kdyby tu nabídku někde viděl. Já bych si například onu kosmetiku za 9 kilo nekoupila (tolik jsme platily my). A zase je pravda, že je na naší vůli jestli si kosmetiku koupit nebo ne, takže to podvod není v žádném případě. Ale… člověka to zmate a zviklá, až nakonec investuje to, co by jindy neinvestoval =) ale jak kdo…

  5. Jana napsal:

    zrovna dnes nas slecna nalakala na uplne stejne figle, ze dostaneme 4 vyrobky zdarma a jen zakoupime vodu po holeni za pouhych 790, Kc. Aspon ze to je pred Vanocema, tak podelim celou rodinu a uvidime zda seosypou. Mohly sme dopadnou hur…:)

  6. Olda napsal:

    a) podvod je už v tom, že zástupci této firmy hovoří o „luxusní francouzské kosmetice“. O kosmetice belaggio ve francii pravděpodobně nikdo nikdy neslyšel
    b) manželka přinesla domů 5 ks kosmetiky za celkem 900,- tzn. po 180,- za kus. Balení pochybné, vzhled zcela amatérský, celkově to vypadá jak někde z číny – pokud by některý z těchto přípravků měli v DM drogerii s cenovkou 180,- tak si každý bude klepat na hlavu.
    c) takové internetové stránky dokáže dnes udělat každý. Kontakt žádný, o firmě či výrobci ani věta.
    d) dle obchodního rejstříku ve firmě vystupují Christian Schörg a Šárka Bémová – zvláštní jak si tito dva prohazují firmy a sídla působení – Fa. Belagio (dříve Key East) sídlí v Brně ul. Mlýnská (dříve Dubňany ul. Vrchlického) a jejím jednatelem je dnes Christian Schörg (dříve byla společníkem Šárka Bémová). Fa. bon Bon (dnes v likvidaci) sídlí v Hodoníně ul. Měšťanská (dříve Dubňany ul. Vrchlického) a jejím jednatelem je dnes Šárka Bémová (dříve Christian Schörg)
    e) můj čistě subjektivní dojem je, že firma Belaggio je nedůvěryhodná a je prodejcem podřadné kosmetiky z východu a jejich pitralon bych si na tvář rozhodně nedal. Se divím proč si na ně nedošlápne ČOIka.

  7. Jarek - Brno napsal:

    Dnes sem si koupil jejich balíček a nechápu proč tady někdo mluví o podvodu….Prostě mi to nabídli a docela mi to vonělo, za pár týdnů tady máme vánoce a ušetřilo mi to spoustu času. A dát za kosmetiku 900 je podle mě docela směšná cena. Neplácám si na sebe majitele firmy, tak proč je sem někdo plete. Snad umí říct každej dospělej člověk ne, když se mu něco nelíbí, jinak by se měl nad sebou zamyslet

Napsat komentář